Ny SKODA Octavia kampagne – pris under kr. 200.000

Skoda Octavia kampagne

Introduktionsprisen for den helt nye SKODA Octavia starter på kr. 199.000. Skoda Octavia, som er den mest rummelige familiebil i sin klasse, opnåede de eftertragtede 5 stjerner i Euro NCAP kollisionstesten og har 9 airbags som standard. Skoda Octavia introduceres hos alle SKODA-forhandlerne i weekenden 6. – 7. april.

Priser
Den nye SKODA Octavia sendes på markedet til en introduktionspris på under kr. 200.000. Den billigste Octavia fås for kr. 199.000 for en 1.2 TSI 86 hk hatchback med Active udstyr. Octavia fås i et bredt modelprogram, der tilbyder kunderne 4 forskellige benzinmotorer og 3 forskellige dieselmotorer. Senere kommer flere motorvarianter på markedet – eksempelvis en RS model med en 2,0 TSI benzin motor med manuel gear og DSG, der kommer til at yde 220 hk. Alle motorer bortset fra 1.2 TSI 86 hk og 1.6 TDI 90 hk kommer som GreenTec motorer med eksempelvis start/stop system, dæk med lav rullemodstand og genvinding af bremseenergien.

Skoda Octavia introduceres i et bredt motorprogram, der udover 1.2 TSI 86 hk til intropris kr. 199.000, også fås med en 1.2 TSI 105 hk til kr. 214.000 med Active udstyr. Octavia med 1.4 TSI koster kr. 234.000 ligeledes med Active udstyr, og Octavia med den største benzinmotor, 1.8 TSI 180 hk, koster kr. 299.000 med Ambition udstyr og DSG gear. Den største benzinmotor vil lidt senere også kunne fås med manuelt gear til kr. 279.000 på Ambition niveau. Billigste Octavia med dieselmotor bliver 1.6 TDI 105 hk til kr. 234.000 med Active udstyr. Lidt senere kommer en 90 hk version til kr. 219.000. Derudover kan Octavia med dieselmotor også fås i en 2,0 TDI variant med 150 hk til kr. 279.000 med Ambition udstyr. Alle priser er ekskl. leveringsomkostninger og evt. laktillæg.

Ønskes det komfortable DSG gearskifte, koster det kr. 20.000 i tillæg.

Prisspringet mellem udstyrsniveauerne er følgende: fra Active til Ambition er merprisen på kr. 15.000. Det højeste udstyrsniveau Elegance er muligt for yderligere kr. 25.000 på toppen af Ambition prisen.

Skoda Octavia udstyr
Den nye SKODA Octavia er særdeles veludstyret selv fra laveste udstyrsniveau Active. Eksempelvis har Octavia aircondition, el-ruder foran og varme i forsæderne samt splitbagsæde som standard. Sikkerheden er i top med hele 9 airbags samt antiudskridningssystemet ESC og de innovative nyheder Multikollisionsbremse og Kollisionsforberedelsessystem, der også er standard i den nye Octavia. Octavia, fik da også de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs nyeste kollisionstest. Efterfølgende fremgår et udpluk af de vigtigste udstyrsdetaljer.

Skoda Octavia Active
9 airbags inkl. sideairbags ved bagsæde – NYHED
ESC – antiudskridningssystem
Multikollisionsbremse – NYHED
Kollisionsforberedelse – NYHED
Aircondition El-ruder foran og el-sidespejle med varme
Varme i forsæderne
Fjernbetjent centrallås Blues radio med USB og AUX–stik og 4 højttalere
Tonede ruder
Splitbagsæde
GreenTec på alle på nær 1.2 TSI 86 hk og 1.6 TDI 90 hk
16” stålfælge
Indvendige alu-look paneler – blanke

Skoda Octavia Ambition – på toppen af Active udstyret
LED baglygter – NYHED
Tågeforlygter
Fartpilot
El-ruder for og bag
Højtryksspulere ved forlygterne
MaxiDOT – informationsdisplay
Højdejusterbare forsæder
Lændestøtte i forsæder
Opbevaringsrum i midterkonsol med låg
Brillerum i loftkonsol
12V stik i bagagerum
Indfarvede sidespejle og dørhåndtag
Indvendige alu-look paneler – matte

Skoda Octavia Elegance – på toppen af Ambition udstyret
Fjernlysassistent – automatisk op/nedblænding af fjernlys – NYHED
Førertræthedsovervågningsassistent – NYHED
To-zonet klimaanlæg med AQS & fugtsensor – NYHED
Parkeringssensor bag
16” alu-fælge
Regnsensor
Nedkølet handskerum
MaxiDOT – informationsdisplay i farve – NYHED
4-eget læderrat, lædergearknop, læderhåndbremsegreb
Swing radio med CD og 8 højttalere
Automatisk nedblændende bakspejl
Midterarmlæn mellem forsæderne med opbevaringsrum
Midterarmlæn i bagsæde med kopholder og lem til lange genstande
Lys ved fodrum for og bag
Kromlister udvendigt under sideruderne
Indvendige alu-look paneler – matte. Træ look kan tilvælges u/b.

Infotainment
Octavia fås med Amundsen+ navigation med en 5,8” farve touch skærm, der har opkobling af mobiltelefonen til Bluetooth. Det mest avancerede infotainmentsystem til den nye Octavia er Columbus, der er baseret på en 8” farve touch skærm med 3D navigation, DVD afspiller og en harddisk på 64GB. Hvis du ønsker at fuldende infotainmentsystemet, kan du supplere med et Canton sound system. Men så får du også 9 højttalere i kabinen, en subwoofer i bagagerummet og 570 watt i udgangseffekt!

Rummelighed
Den nye Skoda Octavia er bygget på den koncernfælles MQB platform, der har gjort det muligt for SKODAs ingeniører at arbejde med den indvendige del i den nye generation Octavia, så den nyeste model er rummelig som aldrig før. Biler er blevet 9 cm længere og 4,5 cm bredere, og akselafstanden er udvidet med næsten 11 cm. Det betyder endnu mere plads til både fører og passagerer, og et af klassens største bagagerum rummer nu helt op til 590 liter.

Smarte løsninger
Skoda Octavia rummer en lang række smarte løsninger, der gør det nemmere for ejerne i hverdagen. Eksempelvis isskraberen, der er placeret på indersiden af tankdækslet, så man slipper for at få sne og is på sæderne, når man åbner dørene for at få fat i isskraberen i handskerummet. Endvidere kan man få en affaldsposeholder til lommen i fordørene til alskens småaffald. Eller hvad med en måtte til bagagerummet, der har gummibelægning på den ene side til eksempelvis haveaffald og filttæppe på den anden.

Tryghedspakker
Har man behov for tryghed udover de 2 års fabriksgaranti, tilbyder SKODA-forhandlerne tryghedsaftaler med 2 år eller 3 års løbetid. +2 år og 100.000 km koster kr. 4.995, +3 år og 100.000 km koster kr. 5.995 og har man et større kørselsbehov, kan man få en Tryghedsaftale, der omfatter +3 år og 150.000 km til kr. 6.995.

Generelt
Der kører i dag 36.500 Octavia på danske veje. Octavia, som er en af de mest populære familiebiler i mellemklassen, blev kåret som årets bil i Danmark i 1997. Den nye Skoda Octavia introduceres hos alle SKODA-forhandlerne 6. – 7. april.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation