Nyt forvandlet bilshow på Biler i Bella

Opel ADAM privatleasing

“Biludstillerne løfter opgaven at vise bilerne, og vi skaber et spændende show, der pakker det hele ind, så alle kan gå herfra med en på opleveren. Vi byder for eksempel publikum på ”Superbilernes DNA”, en fantastisk opvisning af tyve års skelsættende superbiler,” siger Søren Lindquist.

“Vi lægger endnu større vægt på showdelen, fordi der er behov hos de besøgende for spændende oplevelser, man kan bære med sig i lang tid, men det ene udelukker ikke det andet. Der vil fortsat være fokus på at sælge biler på udstillingen, men vi mener, at salget lige så vel sker på baggrund af den dialog, man skaber med kunden på udstillingen. Dialogen er startskuddet for det videre salgsarbejde, og den skabes bedst, når man har givet den besøgende en totaloplevelse. Desuden får vi god hjælp fra de mange nye teknologier, der omgiver os, som gør det muligt hurtigt at følge op på dialogen med en klar kontrakt samme aften,” tilføjer Søren Lindquist.

Bella Centers erfaring er, at de udstillere, der engagerer sig meget og selv bidrager med underholdende elementer, også får et højere udbytte.

Blandt bilimportørerne stiller Opel op med flere spændende nyheder, som man venter sig meget af på det danske marked:

“Biludstillinger er bilernes fest og et oplagt sted for os at vise nyheder som Opel ADAM og Opel Mokka. Opel ADAM har for eksempel dansk premiere lige på det tidspunkt. Biludstillingen i Bella Center er en traditionsrig begivenhed, der trækker bilinteresserede fra det meste af landet, og noget vi glæder os til hver gang, den finder sted,” siger administrerende direktør Thomas Bruun, Opel Danmark.

Autonorden er blandt de bilforhandlere, der repræsenterer bilimportører, som ikke selv kan stille op på Biler i Bella. Og de har et erklæret mål med deres deltagelse:

“Vi skal sælge biler,” siger Jytte Norden, der er ansvarlig for Autonordens aktiviteter på Biler i Bella. “Vi repræsenterer både Nissan og Chevrolet og har involveret alle vore medarbejdere. Så kunderne vil møde både mekanikere, klargøringsfolk og sælgere. Vi har været med flere gange før og solgt mange biler, det skal vi også i år. Har man sin brugte bil med, kan man få den vurderet, mens man prøvekører en ny, og eftersom vi også er nummerpladedistributør, kan man faktisk køre hjem fra Biler i Bella i en dejlig ny bil,” siger Jytte Norden med et smil.

Hun er også meget opmærksom på show-elementet på Biler i Bella:
“Vi har tidligere haft taekwondo-opvisning og dans, og også i 2013 vil vi have en spændende overraskelse klar til de besøgende på vores stand,” lover Jytte Norden.

En del af Bella Centers haller er til rådighed for tilbehørsbranchen, hvor publikum mødes med alt tænkeligt tilbehør lige fra sliddele som dæk til livsstilstilbehør som Hi-fi og GPS-udstyr.

Hos Continental, en af verdens førende dækproducenter, er direktør Georg Nielsen meget tydelig om, hvorfor man er med på udstillingen:

“Continental-koncernen er meget mere end dæk, vi er også et førende brand, når det kommer til teknologiske og digitale sikkerhedskomponenter til bilindustrien, og vi deltager på Biler i Bella for at få en snak med de danske bilister. Den hastige udvikling indenfor elektronik til biler betyder, at bilerne fremover bliver mere “James Bond-agtige”, og Continentals konstante fokus på sikkerhed har blandt andet betydet udvikling af et 6D kamera, der bremser bilen ned automatisk, hvis kameraet “ser” et objekt, man er ved at påkøre. Så har vi “adaptivt lys”, der registrerer modkørende bilister og blænder ned eller op, “Auto Linq”, der er et integreret, talestyret internet i bilen og meget mere. Vores fremragende dæk, som kontinuerligt bliver kåret til testvinder i uafhængige dæktests, og vores innovative udvikling indenfor sikkerhedsrelateret elektronik til biler, giver en rigtig god synergi til netop Biler i Bella,” siger administrerende direktør Georg Nielsen.

Motorcyklerne bliver også flot repræsenteret på Biler i Bella. Søren Winckler driver BikX, en af landets store forhandlere af Suzuki-motorcykler:

“Branchen har ikke haft det så let, men i BikX har vi bevaret optimismen og vil gerne vise et vindue over for nye kunder. Fremkommeligheden i byerne gør det mere og mere interessant at køre på motorcykel og scooter, og vi viser derfor en række prisoverkommelige maskiner, både motorcykler til landevejen og smarte scootere, der gør bytransport til en leg, ikke mindst parkering. I dag kan man købe en lækker motorcykel til samme pris som en lille bil, og gælder det køreglæde og driftsøkonomi, så peger pilen helt klart på de tohjulede,” siger Søren Winckler.

Med nyorienteringen af Biler i Bella fra 21.-24. marts er der således lagt op til et overflødighedshorn af konkrete tilbud og spændende oplevelser for hele familien.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation