Nyt leasingkoncept fra Fiat gør små biler attraktive at lease

Fiat 500 privatleasing
Kom bag rattet i den superlækre Alfa MiTo for under 2.500 kr. pr. måned – eller kør Fiat 500 for kun 1.795 kr. om måneden. Med en yderst konkurrencedygtig og let gennemskuelig leasingaftale giver Fiat nu privatkunder mulighed for at lease miljørigtige minibiler til nogle af markedets bedste priser.

Det har hidtil heddet sig, at leasing af personbiler for privatpersoner primært har kunnet betale sig, når det gjaldt store biler. Men sådan er det ikke længere. Fiat lancerer nu et helt nyt privatleasingkoncept, der gør det meget fordelagtigt at lease de mindre Fiat- og Alfa Romeo-modeller, som er kendetegnet ved miljøvenlighed, høj sikkerhed og lækkert design. Centralt i det nye leasingtilbud er yderst konkurrencedygtige priser – blandt markedets bedste – med lav månedlig ydelse og høj grad af gennemskuelighed i aftalen. Det betyder bl.a. ingen skjulte tillæg eller uventede ekstraomkostninger.

”Leasing er et oplagt valg, sådan som tiderne er i øjeblikket, hvor mange er forbeholdne over for at gøre større investeringer. Når man leaser sin bil, er der tale om en langt mindre udskrivning, og man er helt og aldeles fri for at bekymre sig om værditab og uforudsete udgifter på bilen. Vi har store forventninger til vores nye leasingtiltag og regner med, at mange danskere vil benytte sig af muligheden for at få en spritny, lækker miljøvenlig bil uden at skulle have ret mange penge op af lommen. Vi er meget stolte af den leasingaftale, vi nu kan tilbyde vores kunder,” siger pressechef Steffen Holm, Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Helt enestående kan man for blot 2.495 kr. pr. måned og 25.000 kr. i førstegangsydelse lease Alfa Romeos nyeste skud på stammen af sportslige design-ikoner; den lille frække Alfa MiTo med en 90 hk dieselmotor og aircondition, ESP, 7 airbags, radio med CD samt alufælge som standard. For kun 500 kr. mere om måneden kan du få samme model, men med en 155 hk turbo benzinmotor. De to versioner af MiTo’en står lige nu hos forhandlerne til henholdsvis 257.500 kr. og 293.040 kr., men kan altså nu leases til priser i helt andre størrelsesordener.

En anden eftertragtet model i Fiats leasingprogram, som mange danskere uden tvivl også vil tage imod med kyshånd, er Fiat 500. Den moderne udgave af den populære bil fra 50’erne har taget verden med storm og har efterhånden opnået kultstatus i det meste af verden. I det danske gadebillede findes der allerede mere end 2.500 af slagsen. 1.2 Lounge versionen med aircondition, ESP, 7 airbags, radio med CD MP3, Blue&Me samt alufælge og glastag kan leases til en førstegangsydelse på 20.000 kr., og herefter koster den 1.795 kr. om måneden – hvilket er en helt suveræn mulighed for at få fingrene i det lille design-ikon.

En leasingaftale hos Fiat løber over tre år og har inkluderet 45.000 fri kilometer i perioden. Aftalen er fleksibel, idet man nemt kan få forhøjet antallet af kilometer undervejs i perioden, hvis man skulle få brug for det – f.eks. i forbindelse med et jobskifte eller en flytning, der medfører længere kørselsafstande. Den månedlige ydelse vil så blive tilpasset efter det ønskede antal kilometer.

Fakta om Fiats privatleasingkoncept
• Leasingaftalen løber over tre år
• Førstegangsydelsen ligger fast, og der en ingen ’skjulte’ tillæg, gebyrer el.        ekstraomkostninger
• Aftalen indbefatter 45.000 fri kilometer i perioden
• Du får et benzinkort med rabat, hver gang du tanker
• Du får penge tilbage, når aftalen udløber, hvis du har kørt mindre end 45.000 km
- Der er ingen uforudsete udgifter, og serviceaftale er inkluderet
• Der er intet værditab for dig, fordi du ikke ejer bilen
• Du kan læse mere på www.fiat.dk og www.alfaromeo.dk

Tabel med tilbud på privatleasing

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation