Nyt om den nye Suzuki SX4 Crossover

Suzuki SX4 crossover

Den nye Suzuki SX4 Crossover er en vigtig nyhed for Suzuki, der er en af pionererne i SUV og Crossover klassen med modeller som Suzuki Jimny, Suzuki SX4 og Suzuki Grand Vitara. Den nuværende SX4 var ved introduktionen i 2006 en af de første Crossovers på markedet, og siden da er efterspørgslen efter denne biltype steget overalt i Europa. Den nye model forventes klar til dansk introduktion i løbet af efteråret.

Med den nye Suzuki SX4 Crossover tager Suzuki et stort skridt fremad. Det er nemlig en helt ny bil i familiebils-segmentet, som både tilbyder det stilrene og attraktive Crossover design. Med en længde på 4,3 meter har bilen en rigtig god kabinerummelighed med god benplads for og bag samt klassens største bagagerum med en volumen på 430 liter.

Motormæssigt vil den nye Suzuki SX4 Crossover kunne fås med en 1,6 benzinmotor med 120 hk og en 1,6 turbodieselmotor – også med 120 hk. Og med et CO2-udslip på kun 125 gram/km i benzinmodellen og 110 gram i dieselversionen bliver brændstoføkonomien helt i top for biltypen. De foreløbige informationer tyder nemlig på et niveau for benzinmodellen omkring de 18 km/l og ca. 24 km/l for dieselmodellen.

Sammen med den nye model introducerer Suzuki også et nyudviklet intelligent 4WD system med navnet Allgrip. Her kan føreren vælge mellem 4 indstillingsmuligheder via en lille dreje- og trykknap og derved komme sikkert igennem de fleste krævende situationer. Allgrip systemet bliver tilbudt som en tilvalgsmulighed på både benzin- og dieselmodellen.

Den nye Suzuki SX4 Crossover går i produktion i løbet af sommeren på Suzukis fabrik i Europa, og den introduceres i Danmark til efteråret. Modelprogram, udstyrsdetaljer og priser forventes klar over sommeren. Med sine åbenlyse egenskaber som en ideel og økonomisk familiebil har Suzuki store ambitioner for modellens udbredelse på vore breddegrader.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation