Opel Adam privatleasing kampagne – 1799,- pr mdr

Opel ADAM privatleasing

Opel har fået priser og udstyr på plads for den nye Opel ADAM, der kommer på gaden i Danmark i begyndelsen af næste år. Syv tommer farveskærm med mulighed for navigation og musiktjenester via en smartphone, bluetooth og aircondition er standardudstyr.

Når Opel ADAM kommer på gaden i begyndelsen af 2013 bliver det uden tvivl den bil på markedet med de største muligheder for personliggørelse. Der findes millioner af kombinationsmuligheder af farve, indtræk, udstyr og motorer, så man risikerer næppe at møde en bil, der er helt magen til ens egen.

Priserne for den nye Opel ADAM begynder ved 149.990 kr. for Opel ADAM JAM, der som alle andre varianter får syv tommer farveskærm med navigationsmulighed, bluetooth telefon og aircondition som standardudstyr. Opel forventer at en privatleasingpris på 1799 kr. pr. måned over 40 måneder med 25.000 kr. i førstegangsydelse vil tiltrække bilkøbere, der lægger vægt på en fast månedlig ydelse.

Ud over foreløbig 12 forskellige karrosserifarver, tre forskellige tagfarver, tre motorer og tre grundlæggende udstyrsvarianter – Opel ADAM JAM, Opel ADAM SLAM og Opel ADAM GLAM – har Opel ADAM er omfattende liste af ekstraudstyr, der gør det muligt at bygge sin helt personlige ADAM. Blandt andet er det muligt at få skakternet loft, stjernehimmel med lysdioder eller mørktonet glastag. I kabinen kan man vælge mellem forskellige farver på instrumentbord og rat, og selv hjulene kan personliggøres med en eller flere farvede hjuleger på alu-fælgene.

Opel ADAM får debut hos Opel forhandlerne i weekenden den 16.-17. marts, men i løbet af januar bliver det muligt at gå ind på www.opel.dk og designe sin helt egen ADAM. I Tyskland har det været muligt at designe sin egen ADAM på www.opel.de siden begyndelsen af november, og her har brugerne foreløbig designet 80.000 forskellige versioner af ADAM. 

Priser og udstyr

OPEL ADAM JAM

1,2 (70 hk)                  149.990 kr.

Privatleasing: 1.799 kr. pr. mdr. over 40 mdr. med 25.000 kr. i førstegangsydelse

Syv tommer farveskærm med navigationsmulighed, bluetooth, aircondition, 16” alu-fælge, el-ruder foran, radio med fem højttalere, fuldt justérbart rat, læderrat, fartpilot og boardcomputer med information om brændstofforbrug.

OPEL ADAM GLAM

1,4 (87 hk)                  169.990 kr.    

Privatleasing: 2.199 kr. pr. mdr. over 40 mdr. med 25.000 kr. i førstegangsydelse

Oveni udstyret til ADAM JAM: Glastag, elektronisk klimakontrol, LED kørelys foran, radio med syv højttalere.

 

OPEL ADAM SLAM

1,4 (100 hk)                179.990 kr.

Privatleasing: 2.299 kr. pr. mdr. over 40 mdr. med 25.000 kr. i førstegangsydelse

Oveni udstyret til ADAM JAM: 17” alu-fælge, sportsundervogn, elektronisk klimakontrol, LED kørelys foran og LED baglygter, radio med syv højttalere, ekstra mørktonede ruder bag og indtræk i dellæder.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation