Opel Corsa er billigste bil i sin klasse – kun 99.990,-

 

Opel Corsa Limited

Opel sender nu en Opel Corsa Limited på gaden til 99.990 kr. Corsa bliver dermed den billigste bil i sin klasse og en konkurrent til minibilerne i prisklassen under 100.000 kr.

Nu er det slut med at gå på kompromis med pladsforholdene i prisklassen under 100.000 kr. Opel introducerer nu en Limited version af Opel Corsa med 65 hk benzinmotor til 99.990 kr. Opel blander sig dermed i kampen om kunderne til de billige minibiler, men med en bil, der hører hjemme i det større såkaldte B segment. Opel Corsa er en fem personers bil med 285 liter bagageplads – op til 1050 liter med bagsæderyglænet lagt ned – og en akselafstand, der er ni centimeter længere end den største af minibilerne. I praksis betyder det bedre plads til bagage og bedre plads til passagerer på bagsædet end samtlige biler i miniklassen.

Med den nye Opel Corsa Limited håber Opel at tiltrække bilkøbere til biler i miniklasse, der hidtil ikke har haft Opel på deres indkøbsliste, fordi de har søgt efter en bil under 100.000 kr.

”Godt en tredjedel af de solgte biler på det danske marked koster som udgangspunkt under 100.000 kr. Her kan Opel nu for første gang tilbyde en bil, der oven i købet er større end konkurrenterne. Vi tror, at mange vil sætte pris på, at de kan få ekstra plads både i kabinen og i bagagerummet, hvis de vælger en Corsa i stedet for en minibil,” siger adm. direktør Thomas Bruun, Opel Danmark.

I forhold til den hidtil billigste Opel Corsa til 109.990 kr. mangler Opel Corsa Limited til 99.990 kr. el-opvarmede sidespejle, radio og midterste nakkestøtte bag.

Opel Danmark har en større sending nye Corsa på vej til de danske Opel forhandlere, der holder åbent hus søndag den 17. november for at markere den nye pris på Opel Corsa.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation