Opel Corsa kampagne – spar 34.400 kr,-

Opel Corsa Limited

Opel introducerer nu en kampagnemodel af Corsa 1,2 med 85 hk og fem døre til 129.990 kr. Modellen får tilnavnet Cool, der ud over det normale Enjoy udstyr har aircondition som standardudstyr. Det svarer til en prisnedsættelse på 34.400 kr.

Kampen om kunderne i de billigste segmenter får nu Opel til at markedsføre en kampagnemodel af Corsa med tilnavnet Cool. Opel Corsa Cool koster 129.990 kr. og bygger på en Opel Corsa 1,2 Enjoy, der normalt koster 154.490 kr. Ud over det normale Enjoy udstyr har Corsa Cool fem døre og aircondition som standardudstyr, så den reelle besparelse er 34.400 kr. Opel har tidligere nedsat prisen på Opel Corsa 1,0 til 99.990 kr. for at ramme de kunder, der leder efter den billigst mulige løsning på deres transportbehov.

Med prisnedsættelsen på både Opel Corsa 1,0 og 1,2 henvender Opel sig til de kunder, der ønsker en billig bil, men som samtidig har brug for den ekstra plads, der er i den større Opel Corsa sammenlignet med de mest solgte minibiler. Ud over aircondition som nyt standardudstyr har Opel Corsa Cool splitbagsæde, varme i forsæderne, radio/CD, el-betjente sideruder foran, el-betjente sidespejle med varme og fjernbetjent centrallås. Fartpilot, boardcomputer og læderrat med varme kan tilkøbes for 5700 kr. Opel forhandlerne holder åbent hus lørdag og søndag i de to første weekender i januar måned.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation