Opel leverer biler til FC Nordsjælland

Opel Insignia Sports Tourer Privatleasing

FC Nordsjælland og Opel Danmark har indgået aftale om, at Opel bliver officiel bilpartner for superligaholdets spillere og administration. Aftalen indebærer, at alle spillere og medarbejdere med bilordning som en del af kontrakten får mulighed for at vælge Opel som firmabil. På bruttolisten står modellerne Opel ADAM, Opel Astra, Opel Zafira Tourer og Opel Insignia.

FC Nordsjællands bestyrelsesformand Allan K. Pedersen er endog meget tilfreds med aftalen.

”Det er meget vigtigt for os, når vi indgår den slags officielle partnerskaber, at vi gør det med brands, der matcher FC Nordsjællands værdier og energi. Opel er et mærke, der står for positive værdier og glæde, og så går de ikke på kompromis med den måde, de ønsker at gøre tingene. Det er et stærkt signal for os, at Opel ønsker at være en del af vores netværk, og jeg rigtig glad for aftalen, der har stor værdi for FC Nordsjælland, ” siger Allan K. Pedersen.

Hos Opel Danmark glæder adm. direktør Thomas Bruun sig også over aftalen, der skal give sit bidrag til at gøre opmærksom på de mange nyheder, Opel har lanceret de seneste år.

”Vi er rigtig glade for aftalen med FC Nordsjælland, der er en succesfuld klub, som har budt på mange positive overraskelser. På flere måder svarer FC Nordsjællands udvikling til den udvikling, Opel har gennemgået de seneste år. Og vi har begge ambitioner om at udvikle os og væres bedst på vores områder, ” siger Thomas Bruun.

Aftalen mellem FC Nordsjælland og Opel Danmark betyder, at Opel skilte vil kunne ses på stadion i forbindelse med FC Nordsjællands Superliga-kampe, i kampprogrammer og på klubbens hjemmeside.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation