Passat CC – Smuk, intelligent og praktisk

Passat cc Kvindebilen 2010
Traditionelt taler vi om konebiler og straks associerer man små biler, med skrabet udstyr og minimal plads til indkøb, børn og ego.

Ved at stå bag Kvindebilen 2010 ønsker Volkswagen at vinke farvel til den stereotype forestilling om, at kvinder ikke interesserer sig for teknik og dermed heller ikke for biler. I realiteten bruger og forholder kvinder sig til teknik i lige så vid udstrækning som mænd, men måske er måden kvinder gør dette på en anden en mændenes. Det er bl.a. dette spørgsmål Volkswagen gerne vil have belyst ved at initiere Kvindebilen 2010.

Goddag til kvindebilen

Volkswagens bedste bud på en titeltager er Passat CC. Her får man tysk ingeniørkunst pakket ind i italiensk design.

Passat CC er formfuldendt og sportslig, forener dynamik og elegance og så er den oven i købet intelligent.

Designet har en markant linieføring, en dynamisk front og udstråler på én og samme tid sportslighed og elegance. Og det er ikke blot det ydre, der er forførende også interiøret betager. Således strækker Passat CCs forrude sig så langt tilbage, at det virker som et soltag og kan indstilles elektronisk. Også de to specialudformede passagersæder bagi, vækker umiddelbar begejstring; her er masser af plads og samtidig følelsen af at befinde sig i en sportscoupé. Men er Passat CC en coupé? Ja, og dog, CC står for “Comfort Coupe”, Volkswagen har skabt en ny type, der forener to verdener: sportscoupéen og limosinen. Med andre ord får man med Passat CC alt det fornuftige fra limousinen og alt det frække fra coupéen.

Tal til hende – intelligent teknik

Passat CC er udstyret med et væld af tekniske features, der giver rigtig god mening. Fx har testbilen “voice response”, det vil sige, at bilens system genkender dine ordrer og udfører disse, fx ved indgående telefonopkald.

Passat CC er også udstyret med det Volkswagen kalder “adaptiv undervogn” Samtidig med at støddæmperkarakteristikken reguleres, tilpasses servostyringen også. Den adaptive undervognsregulering har tre programmer: Normal, Sport og Comfort, som man efter temperament kan vælge mellem. Det afgørende er dog, at støddæmpningen hele tiden tilpasses til kørebanen og kørselssituationen, så komforten og de dynamiske egenskaber optimeres. Flere intelligente træk ved Passat CC er optisk parkerings censor, der viser bilens position ved parkering, i tilfælde af at man har lånt vognen ud til en mand, der ikke kan paralelparkere eller keyless entry, så man ikke behøver bøvle nøglen frem fra tasken, når man skal af sted. Mao. teknologi der giver mening!

Passat CC har kort fortalt det hele: elegance, intelligens og sportslighed. Det er nu engang sjældent, at man finder én der både er klog og ser godt ud, Volkswagen mener, at det kan lykkes med Passat CC.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation