Peugeot 308 får 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest

Peugeot 308 Allure

Den nye Peugeot 308, som netop er lanceret på det danske marked, er blevet tildelt 5 stjerner i Euro NCAP´s crashtest. Med høje points i alle 4 kategorier (voksenbeskyttelse, barnesikkerhed, fodgængersikkerhed, aktiv sikkerhed) understreges det høje sikkerhedsniveau i Peugeot 308.

Den uafhængige organisation Euro NCAP har crashtestet den nye Peugeot 308 og tildelt den de maksimale 5 stjerner. Peugeot 308 scorede således høje points i alle 4 kategorier, hvilket bekræfter sikkerhedsniveauet i Peugeots nyeste model. Den roses især for resultatet i frontal- og sidekollisionstesten, men også resultatet af piskesmældstesten samt selehuskerne på bagsædet fremhæves som vigtige sikkerhedselementer.

Peugeot 308 får desuden et plus for det aktive sikkerhedsudstyr, hvor den som standard bl.a. har: Fartkontrol/-begrænser, ESC med ASR og traction control, 6 airbags, Isofix beslag og elektrisk håndbremse. Herudover er det muligt at tilkøbe flere innovative sikkerhedsfeatures som option, bl.a.: Dynamisk fartpilot, kollisionsalarmsystem, nødopbremsningssystem, blind spot monitorering og bakkamera.

Danmarks eneste officielle repræsentant i Euro NCAP, Søren W. Rasmussen fra FDM udtaler: “Det er ikke uden grund, at både Mazda3 og Peugeot 308 var med i opløbet om at blive Årets bil i Danmark 2014. Peugeot 308 er franskmændenes svar på VW Golf og imponerer ikke bare på køreegenskaber, men også på sikkerheden. Den klarer både frontal- og sidekollisionstesten rigtig flot.”

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation