Polo BlueMotion lavere forbrug og lavere pris

VW Polo car of the year
Polo BlueMotion kan præstere helt op til 30,3 km pr. liter brændstof.

Den nye Polo BlueMotion forventes til Danmark til foråret, men Volkswagen Danmark kan allerede nu løfte sløret for, at det ikke kun er brændstoffet Polo BlueMotion sparer på: Polo BlueMotion vil blive tilbudt de danske kunder fra 179.000 kr.. Dermed er der grobund for, at Polo BlueMotion bliver særdeles attraktiv.

Polo BlueMotion har en nyudviklet 3-cylindret 1.2 TDI-motor, som Volkswagen har optimeret efter bedste down-sizing-princip. Samtidig er det lykkedes at minimere CO2-udledningen, der er helt nede på 87 g/km, hvilket er ny standard for segmentet. Polo BlueMotion er udstyret med Volkswagens start-stop-system, energi-genvindings-system og karosseriets aerodynamik er opdateret. Pga. den nye motor og de øvrige BlueMotion-tiltag er forbruget blevet reduceret med hele 22 procent sammenlignet med den konventionelle Polo med 75 hk. Analogt er C02- udledningen reduceret fra 109 til blot 87 g/km. Alligevel tilbagelægger Polo BlueMotion øvelsen 0-100 m på 13,7 sekunder og har en tophastighed på 173 km/t.

BlueMotion – miljøvenlig teknologi

Betegnelsen BlueMotion dækker over Volkswagens særligt miljøvenlige modeller, der kører ekstra langt på literen. Dvs. at Volkswagen har brugt den eksisterende teknik og optimeret denne på en række nøglepunkter. Man har bl.a. optimeret aerodynamikken ved at sænke undervognen 10 mm, afdække luftindtag i fronten og givet Polo BlueMotion en helt nydesignet spoiler. Polo BlueMotion er derudover udstyret med 15″ letmetalfælge og rulleoptimerede dæk.

Interiøret i Polo BlueMotion er af samme høje standard som i den nye Polo. Som særligt standardudstyr hører læderrat, -gearknop og håndbremsegreb. Midterarmlæn, tågeforlygter, kørecomputer med gearskifteindikator, dæktryks-indikator samt spejle og dørgreb i vognfarve er også alt sammen standard i Polo BlueMotion.

Polo er tildelt de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs crashtests og er blevet kåret som Årets Bil 2010, både af de danske og de europæiske motorjournalister.

Polo BlueMotion introduceres i Danmark fra 179.000 kr. og den kan allerede nu bestilles hos Volkswagens forhandlere i hele landet.

Mere om Polo BlueMotion:

http://www.volkswagen.dk/vw/personbiler/Polo

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation