Privatleasing fra Honda – priser fra 2899 kr pr mdr

Honda Accord Privatleasing

Uanset modelgeneration har Accord næsten altid fået følelserne til at boble. Specielt hos dem, der gerne vil kunne kombinere en udpræget køreglæde og et sporty design med høj kvalitetsfornemmelse og udfordrende design.

Accord Sedan hører til markedets mest sporty familiebiler, og med den nye model er der premiere på den anden generation af Hondas prisbelønnede dieselmotorer. Med en i-DTEC på 150 hk opnås blændende ydeevne med særdeles lavt brændstofforbrug. Helt klart et attraktivt miljøvalg.

Også benzinmotorerne i Accord er nye, og præcis som for dieselmotorens vedkommende kombinerer de kraftfuld effekt med lavere forbrug end den foregående generation. Samtlige motoralternativer opfylder Euro 5-kravene, som træder i kraft i begyndelsen af september 2009.

Udstyrsniveauet er imponerende; ikke mindst har Accord sikkerhedssystemer i verdensklasse. I standardudgaven indgår blandt andet aktive nakkestøtter i forsæderne, stabiliseringssystemet VSA og et bevægelsestilpasset EPS-system, der kan opfatte udskridningstendenser både i kurver og ved opbremsning. Til de kunder, der vælger Accord Executive med motoralternativet 2,4 i-VTEC, kan der endvidere tilkøbes en sikkerhedspakke bestående af vognbaneassistenten LKAS, Aktiv fartpilot ACC og det kollisionsbegrænsende bremsesystem CMBS.

Accord Sedan 2.0 Comfort: 2899,-
Accord Sedan 2.0 Aut. Elegance: 3499,-
Accord Sedan 2.2 Executive: 4795,-
Accord Sedan 2.2 Executive med navigation: 5295,-
Accord Sedan 2.4 Executive med navigation og automatgear: 5995,-

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Priserne er ekskl. grønne afgifter, forsikringer og lign. omkostninger.
Brændstofforbrug ved blandet kørsel 11,5-17,9 km/l., CO2 udslip 149-202 g/km., 3 år/100.000 km totalgaranti.

Læs mere her: http://www.honda.dk/sw24336.asp

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation