Se den nye BMW Concept M4 Coupé

BMW Concept M4 Coupe

I går blev BMW Concept M4 Coupé for første gang vist for offentligheden ved den ikoniske, årlige Pebble Beach/Monterey automobil-weekend.

 ”BMW Concept M4 Coupé reflekterer BMW M filosofien ved at kombinere motorsportsgenerne med hverdagsbrugbarhed i ét og samme koncept. Igennem fire generationer har BMW M3 været en central spiller i motorsportssammenhæng og BMW Concept M4 Coupé viderefører denne stolte tradition. Den nye modelbetegnelse M4 refererer – som alle andre BMW M biler – til den modelserie, som modellen er bygget på” forklarer Dr. Friedrich Nitschke, President BMW M Division.

Med BMW Concept M4 Coupé kigger BMW ud i fremtiden mod den femte generation af BMW M’s ikon. Med den lange motorhjelm, korte udhæng, tilbagetrukket kabine, lange akselafstand og brede, flade silhuet er BMW Concept M4 Coupé den perfekte syntese af form og funktion.

Konceptbilen har en længde på 4.671 mm, bredde på 1.869 mm og højde på 1.381 mm. Hjulstørrelsen foran er 255/30/R20 og bagpå 275/30/R20. Akselafstanden er 2.812 mm. Farven hedder ”Aurum Dust”, og er lavet eksklusivt til konceptbilen.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation