Seat Mii er billigst at køre i

Seat Mii

Årets bil SEAT Mii er ifølge bilbasen også Danmarks billigste bil med 1,26 kr, per kørt kilometer. Og nu bliver den lille favorit endnu billigere. SEAT har sammen med de danske forhandlere besluttet at fejre Mii ved at give gratis metallak til både Mii og storesøsteren SEAT Ibiza. Ifølge Bilbasen og Berlingske Business er årets bil i 2013 SEAT Mii den billigste bil på det danske marked. SEAT Mii kan med en rekordlav pris per kilometer på på 1,26 kr. baseret på 20.000 km om året over fire år kalde sig den mest økonomiske bil på det danske marked.

Det fejrer SEAT nu ved at give gratis metallak på alle de SEAT Mii og SEAT Ibiza-modeller, der aktuelt er på lager. Det betyder, at bilen reelt bliver op til 5000,- kr. billigere. – SEAT Mii er en stor succes og bliver stadig revet ud af butikkerne. Nu gør vi tilbuddet på Mii og Ibiza endnu mere attraktivt ved at tilbyde frit tilvalg af metallak uden merpris på alle Mii og Ibiza produceret før 1. januar 2013. Det giver kunderne for 5.000 kr. ekstra bil gratis, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

800 biler klar med gratis metallak

SEAT var sidste år det hurtigst voksende bilmærke i Danmark med knap 80 pct. flere solgte biler i 2012 end 2011. Det skyldes en kombination af attraktive modeller, en styrket kundeindsats og meget attraktiv prissætning. Tilbuddet om gratis metallak understreger SEAT’s fokus på at give bilkøberne noget ekstra for pengene, forklarer Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Vi oplever massiv interesse fra bilkøberne for SEAT. Især Mii, Ibiza og vores nye Leon, der netop er lanceret, er der rift om ude i butikkerne. Dertil har vi de seneste par år hos vores 30 forhandlere forbedret showrooms og trænet alle medarbejdere. Og så har vi testet det hele med de såkaldte mystery shoppers, der tester kundeoplevelsen i både salgsafdelingerne og på værkstedet. Og det giver altså positive resultater, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Tilbuddet om gratis metallak på Seat Mii og Seat Ibiza gælder fra nu. I alt omfatter kampagnen 231 Seat Mii modeller og 540 Seat Ibiza modeller. Det vil sige, at næsten 800 kunder får mulighed for at få gratis makeup til deres nye bil.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation