Simon Lund Larsen klar til Opel Adam Rally Cup

Opel Adam Rally cup

Danmarks unge rallytalent 22 årige Simon Larsen og Co-driver Ole Frederiksen har udarbejdet en film om deres forberedelser til deres først rallyløb i denne weekend i Opel Adam Rally Cup. De to danskere har som eneste udlændinge fået adgang til den tyske Opel Adam Rally Cup – du kan se deres video her.

22 årige Simon Lund Larsen skal i 2013 køre Opel ADAM i den tyske Opel Rally Cup, der arrangeres af ADAC. Serien består af otte løb, og 24 teams i identiske rallyudgaver af ADAM skal konkurrere om pengepræmier på 100.000 EUR. Simon Lund Larsen får den erfarne co-driver Ole R. Frederiksen ved sin side, og holdet støttes af Opel Danmark og Opel Finans.

De 24 rallyversioner af ADAM bygges for Opel af det tyske firma Holzer Motorsport efter nøjagtig samme specifikationer med 1,6 liters benzinmotor på 140 hk og fem trins sekventiel gearkasse.

Vinderen af Opel Rallye Cup 2013 får chancen for at deltage i et internationalt uddannelsesprogram hos Opel i 2014 og køre en R2 udgave af Opel ADAM med 185 hk. Der er ligeledes en særlig ungdomskonkurrence for deltagere under 27 år, hvor de bedste kan få hjælp og coaching med henblik på at komme videre i international rallysport.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation