SKODA Citigo kåret som Årets bil 2013

Skoda Citigo all inclusive

SKODA Citigo blev af Motorjournalisternes klub onsdag kåret som Årets bil i Danmark 2013. Kåringen er en milepæl for SKODA, der modtager den prestigefyldte titel for tredje gang.

SKODA Citigo blev introduceret i Danmark lige før sommerferien og blev øjeblikkeligt en salgssucces af de store. Der er siden introduktionen solgt omkring 4.000 biler. Det er salgsrekord for SKODA, idet der ikke tidligere er solgt så mange biler på så kort tid.

SKODA Citigo tilhører klassen af de mindste familiebiler. Netop denne klasse dominerer salgsstatistikkerne nu, og derfor er SKODA Citigo en vigtig bil for mærket, og set i det lys er kåringen som Årets bil 2013 særdeles vigtig.

SKODAs direktør i Danmark, Henrik Blom, er da også særdeles stolt over kåringen. ”Årets bil 2013 titlen understreger den øjeblikkelige salgssucces for SKODA Citigo. Vi har aldrig oplevet så stor interesse for en ny bil som for Skoda Citigo. Vi har ventet meget længe på denne bil, og derfor er det glædeligt for SKODA og ikke mindst alle vores forhandlere, at motorjournalisterne nu har peget på Citigo som Årets bil. Denne anerkendelse giver alle os hos SKODA endnu mere mod på fremtiden”

SKODA har lagt stor vægt på at skabe en bil, der trods sin størrelse stadig er loyal overfor mærkets stærkeste egenskab, plads og rummelighed. Skoda Citigo fås med både 3 døre og 5 døre i 2 motorstørrelser med henholdsvis 60 hk og 75 hk, og der kan vælges mellem 3 udstyrsniveauer og sidst, men ikke mindst kan der tilkøbes ekstra udstyrspakker. Der er således mange muligheder for at ramme en Citigo, der opfylder de fleste behov. Citigo starter prismæssigt på 84.900 kr. for en Citigo 3-dørs 60 hk model med Active udstyr.

Prikken over i’et er Move&Fun mediasystemet, der integrerer blandt andet navigation, håndfri telefon og styring af musikken i bilen.

SKODA Citigo kan købes med en All Inclusive pakke, der gør det nemt for kunden at være bilejer. All Inclusive udgøres af finansiering over 60 måneder, hvorefter bilen er kundens egen. Med i All Inclusive pakken er også forsikring, udvidet garanti i 3 år og en service- og reparationsaftale. Det eneste, man selv skal tage hånd om, er den grønne ejerafgift. Ifølge Bilpriser.dk Danmarks billigste bil at køre, og bilen er nem.

Kåringen er SKODAs tredje Årets bil titel. I 1997 fik Skoda Octavia den fornemme pris og blev siden fulgt op af Skoda Fabia, der modtog titlen i 2001.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation