SKODA er med i Post Danmark Rundt

Cykelløbet Post Danmark Rundt starter i dag, og SKODA er igen blandt de største sponsorer. SKODA holder Post Danmark Rundt kørende og leverer 28 biler til løbets ledelse, officials og logistikfolk. ŠKODA er også en synlig del af den kommercielle reklame karavane.

Det største og vigtigste cykelløb herhjemme, Post Danmark Rundt, blev i dag skudt i gang i Randers og skal ud på en større Tour de Danmark, før feltet rammer Frederiksberg Allé på søndag. Med ryttere som Mark Cavendish og André Greipel er der lagt op til et fantastisk cykelløb, og SKODA er igen med hele vejen som feltets absolut stærkeste hjælperytter.

SKODA har stillet 28 biler til rådighed for løbets ledelse, officials og logistikfolk. Naturligvis har den rummelige SKODA Superb en vigtig rolle i løbet som den foretrukne bil af løbsledelsen, men også familiebilen SKODA Octavia og ikke mindst den helt nye SKODA Citigo indtager fremtrædende roller i cykelløbet.   Adskillige af de deltagende hold har også SKODA som bilsponsor, og mærket vil derfor være særdeles synligt på de danske landeveje de kommende 5 dage.

SKODA er cykelsportens vigtigste bilsamarbejdspartner. Udover velkendte cykelløb som Tour de France og Giro d’Italia er SKODA herhjemme sponsor for Post Danmark Rundt samt store familiecykelløb som eksempelvis Sjælsø Rundt og Danmarks længste cykelløb Århus – København, som køres 1. september.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation