SKODA introducerer Giro d’Italia kampagnemodeller

Skoda Fabia

SKODA er en af de store sponsorer for Giro d’Italia, som starter i Herning og Horsens første weekend i maj. SKODA fejrer Giro starten med attraktive tilbud på Skoda Octavia, Skoda Fabia og Skoda Yeti. Spar op til 48.500 kr. på en SKODA Giro d’Italia model.

Herning og Horsens er klædt i grønt, hvidt og rødt, som er Italiens farver. Og lyserød vil også være en dominerende farve i det midtjyske i den kommende tid. Lyserød er nemlig farven på førertrøjen i verdens mest krævende cykelløb, der kører de 3 første etaper i Danmark. Som en del af ŠKODAs omfattende engagement i cykelsport er det tjekkiske bilmærke også en særdeles synlig partner under Giro starten. Det fejres med en stor kampagne i cykelløbets tegn. SKODA Giro d’Italia kampagnen er allerede i gang og omfatter Skoda Octavia, Skoda Fabia og Skoda Yeti. Skoda kampagnen kører med et begrænset antal biler under hele Giro d’Italia.

Skoda Octavia Giro d’Italia kan fås i Combi versionen med 1.4 TSI GreenTec og 1.6 TDI motor. Octavia Giro, som bygger på Ambition udstyrsniveauet, er forsynet med ekstraudstyr til en værdi af 34.000 kr. uden merpris. Du får eksempelvis attraktivt udstyr som klimaanlæg med 2 zoner, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, jumboboks/armlæn med opbevaringsrum mellem forsæder, parkeringssensor for og bag, 16” alufælge og tagræling. Octavia Giro d’Italia starter ved 264.000 kr. med 1.4 TSI GreenTec benzin motor.

Skoda Yeti Giro d’Italia, som er baseret på Active udstyrsniveauet, fås med 1.2 TSI motoren til kr. 239.000 kr. med to veludstyrede udstyrspakker, som er indeholdt i prisen. Active Plus pakken, som blandt andet indeholder klimaanlæg med to zoner, læder på rat, gearknop og håndbremsegreb, fartpilot, el-ruder bag, tågeforlygter med drejelys og 4 ekstra højtalere. SKODA har valgt at gøre Skoda Yeti Giro ekstra spændende ved også at give designpakken Reef med i prisen. Her får du 17” alufælge, tagræling med alu-midterstykker og mørktonede ruder bag. Alt det udstyr giver dig en besparelse på 48.500 kr. i forhold til normalprisen på en Yeti med tilsvarende udstyr.

Er du mere til en Skoda Fabia Giro d’Italia, kan du spare 38.000 kr. Skoda Fabia Giro d’Italia koster det samme som en Ambition model, men har udstyr svarende til en Elegance model. Skoda Fabia Giro kan både fås som Hatchback og den populære Combi. Skoda Fabia Giro indeholder eksempelvis klimaanlæg, armlæn mellem forsæderne med opbevaringsrum, 4 ekstra højttalere, MaxiDot informationsdisplay, el-ruder bag, 16” alufælge, højtryksspulere på forlygter, tågeforlygter med drejelys, opvarmede sprinklerdyser ved forruden, højdejusterbart passagersæde, læder på multifunktionsrat med styring af radio, lædergearknop og læderhåndbremsegreb. Skoda Fabia Giro fås med både 1.2 TSI benzinmotor og 1.6 TDI turbodieselmotor – begge i flere varianter med forskellige ydelse. Fabia Giro d’Italia starter ved 159.000 kr. for en Hatchback med 1.2 TSI med 70 hk.

Hvis du lægger ekstra stor vægt på tryghed, kan du også vælge SKODA-forhandlernes udvidede tryghedsaftale på alle Giro modellerne. Og så har SKODA også introduceret en stor Giro konkurrence, hvor man kan vinde racercykler. Hos alle SKODA-forhandlerne bliver der trukket lod om en Trek racercykel til en værdi af næsten 7.000 kr.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation