SKODA Rapid fik 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten

SKODA Rapid fik 94 % af de mulige points for sikkerheden i SKODAs nyeste familie bil og er dermed en af de mest sikre biler i sin klasse. Rapid opnåede fuld anerkendelse for sikkerheden for fører og forsædepassager både ved frontal kollision og ved kollision fra siden. Også den krævende pæletest, hvor bilen kolliderer sidelæns med en pæl, udmøntede sig ligeledes i flotte sikkerhedsresultater.

SKODA Rapid fremhæves også for høj sikkerhed for fodgængere og ikke mindst bilens sikkerhedssystemer eksempelvis antiudskridningssystemet ESC. Skoda Rapid har endvidere 6 airbags, sikkerhedskarosseri, selealarmer på både fører- og passagerforsæderne og ISOFIX beslag til børn på bagsæderne. Børns sikkerhed ligger SKODA stærkt på sinde, og det er derfor glædeligt, at Rapid opnåede maksimum points for beskyttelse af børn baseret på en dynamisk kollisionstest simuleret både forfra og fra siden.

Skoda Rapid scorede også bemærkelsesværdige resultater for så vidt angår sikkerhed for fodgængere. Skoda Rapids forreste kofanger er særligt designet til at reducere påvirkningen af fodgængeres ben ved påkørsel, og kølerhjelmen er konstrueret til at reducere personpåvirkningen ved påkørsel af et barn.

SKODA Rapid er SKODAs nyeste model, der introduceres i Danmark i december måned. Rapid er en 5 dørs hatchback med en stor bagklap, der giver unik adgang til det store bagagerum og placeres størrelsesmæssigt mellem de velkendte og populære SKODA Fabia og Skoda Octavia. Bilen henvender sig især til yngre familier, der har behov for masser af plads og rummelighed i kabinen og bagagerum. Rapid er den først bil fra SKODA, der er bygget i det helt nye designsprog, hvor ikke mindst det nye SKODA-logo er markant fremhævet på bilens front.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation