SKODA Rapid kampagne – kun 2995 kr,- pr mdr

Skoda Rapid kampagne

SKODAs nyeste familiebil Skoda Rapid, som fås til en startpris på kr. 175.000, introduceres i weekenden 12. – 13. januar ved et stort Åbent Hus arrangement. Skoda Rapid introduceres med den populære SKODA All Inclusive pakke, hvor man for et samlet attraktivt fast beløb fra 2.998 kr. pr. måned får afdrag på bilen, service og diverse vedligehold samt bilforsikring.

Den helt nye SKODA Rapid er en helt ny hatchback, der især henvender sig til familier med et par børn, som i dagligdagen har behov for en økonomisk bil med masser af plads. Rapid, der størrelsesmæssigt ligger mellem de populære modeller Fabia og Octavia, har en stor hatchback bagklap, der åbner op til det rummelige bagagerum. Bagagerummet rummer helt op til 1.490 liter, hvis man slår de bagerste sæder ned og 550 liter med bagsæderne i normal siddestilling. SKODA Rapid kan opleves og prøvekøres hos alle landets SKODA-forhandlere i weekenden.

Priserne starter på kr. 175.000 for Rapid med 1.2 MPI benzinmotor med 75 hk. Skoda Rapid med 1.2 TSI GreenTec benzinmotor, der leverer 86 hk, starter på kr. 185.000. Skoda Rapid med Common-Rail turbodiesel motor starter på kr. 225.000 for en 1.6 TDI CR GreenTec.

Skoda Rapid fås med 5 forskellige motorer: 1.2 MPI med 75 hk, 1.2 TSI med 86 hk og 105 hk, 1.4 TSI DSG med 122 hk og 1.6 TDI CR med 105 hk.

Alle motorer undtagen 1.2 MPI, der kun fås med Active udstyr, fås i alle 3 udstyrsvarianter.

Forskellen mellem Skoda Rapid med Active udstyr og Ambition udstyr er kr. 10.000, og springet fra Ambition til Elegance udstyr er kr. 30.000.

Skoda Rapid er den første model med dieselmotor, der leveres med GreenTec. Dermed er alle Skoda Rapid-modeller undtagen 1.2 MPI med GreenTec motorteknologi. GreenTec motorteknologien giver en bedre brændstoføkonomi og bedre emission gennem et effektivt start/stop-system, genvinding af bremseenergi og dæk med lav rullemodstand.

SKODA Rapid har netop opnået de maksimale 5 stjerner i den vigtige Euro NCAP kollisionstest og er dermed en af de mest sikre biler i sin klasse. Rapid har eksempelvis antiudskridningssystemet ESC og 6 airbags som standard.

SKODA har konstateret, at All Inclusive konceptet også appellerer til danske bilkøbere. Således har mærkets forhandlere oplevet stor interesse for denne pakkeløsning siden introduktionen af Skoda Citigo med All Inclusive. Finanskrise, økonomisk afmatning og usikkerhed om fremtiden gør, at flere og flere bilkøbere ønsker at kende fremtidige udgifter til bilen allerede, når de køber den. SKODA Rapid med All Inclusive fås således fra 2.998 kr. pr. måned. Dette beløb gælder finansiering over 72 måneder, service og diverse vedligehold samt forsikring i 60 måneder.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation