Suzuki Alto kampagnepris – nu kun 69.990,-

Kampagnepris Suzuki Splash og Suzuki Alto

Suzuki har valgt at pristilpasse Suzuki Alto programmet, og med den nye startpris fra lige under 70.000 kroner er Suzuki Alto derfor Danmarks billigste 5-dørs bil.

Priskonkurrencen blandt mikrobilerne er intensiv, og der kæmpes hårdt om bilkøbernes gunst. For at øge Suzuki Alto modellens konkurrenceevne har Suzuki valgt at nedsætte priserne med 10.000 kroner, så den billigste GA model nu fås fra kr. 69.990. Dermed kan Suzuki Alto smykke sig med titlen Danmarks billigste 5-dørs bil.

Suzuki Alto modellen er kendetegnet ved en god kørekomfort i de to store forsæder og en rigtig flot benzinøkonomi på op til 24,4 km/l ved blandet kørsel (EU-norm). Udover de 5 døre er GA modellen fx forsynet med 6 airbags, ESP system, servostyring, lakerede kofangere med mere.

Og går man et skridt opad i programmet, giver GL modellen til kr. 82.990 endvidere udstyr som el-ruder foran, fjernbetjent centrallås, splitbagsæde samt automatisk stop/start af motoren. Aircondition og design-integreret cd-radio følger med for en merpris på kun 7.000 i GL Aircon modellen, hvilket betyder, at man for en pris på kun kr. 89.990 kan få en Suzuki Alto med fuld komfort-udstyrspakke.
Så det er ikke kun den billigste GA model, der nu er et ekstra godt køb. Det samme gælder de andre modeller i Suzuki Alto programmet.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation