Suzuki introducerer nyt låne-produkt

 

Suzuki Alto

Privatleasing er meget oppe i tiden, da det både giver budgetsikkerhed og en lav pengebinding i bilen. Men en traditionel købsaftale kombineret med en serviceaftale kan give mange af de samme fordele og det til en lavere månedlig ydelse.

Hos Suzuki starter privatleasing-priserne ved kr. 1.595 pr. måned. Til denne pris får man rådighed over en af markedets mest populære minibiler – Suzuki Alto – i 3 år og i alt 45.000 km. Med Alto får man en lille velkørende bil med 5 døre og masser af udstyr som fx ESP, 6 airbags, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og CD radio. Og med et CO2 udslip på kun 103 gram/km hører den til en af de mest klima-venlige biler på det danske marked. For at komme i gang med leasingaftalen skal der betales en førstegangsydelse på kr. 15.000 og et etableringsgebyr på kr. 4.250 – alt i alt lige under kr. 20.000.

En af de store fordele ved privatleasing er, at ydelsen ligger fast i hele aftaleperioden, så der er fuld budgetsikkerhed indbygget i ordningen. Samtidig er autoriseret service, dæk og vejhjælp via Falck også inkluderet i den månedlige ydelse. Så her kommer heller ikke ubehagelige overraskelser. Kunden skal udover den månedlige ydelse kun betale for forsikring, ejerafgift og brændstof. Og med en Alto er det en billig fornøjelse. Ejerafgiften er nemlig på kun kr. 520 årligt, og med en benzinøkonomi på 22,7 km pr. liter ved blandet kørsel (EU-norm) kommer der ikke de store regninger fra benzinselskabet. Når leasingaftalen udløber, er det FDM, der gennemgår bilen og afgør, hvem der skal betale for eventuelle skader, fejl og mangler. Så burde der ikke være tvivl om sagligheden i afgørelsen.

Har man behov for lidt mere plads i bilen, kan den rummelige Suzuki Splash privatleases fra kr. 1.995 pr. måned, og prisen for Swift modellen starter ved en månedlig ydelse på kr. 2.195.

 

Suzuki Privatfinans fra kun kr. 1.395 pr. måned

Til de kunder der hellere vil eje deres bil – med de fordele det giver på fx frihed til at køre flere kilometre uden at skulle tænke på en dyr efterregulering – eller skifte til en ny model uafhængig af aftalt leasingperiode, tilbyder Suzuki nu Privatfinans. Det er et nyt låne-produkt, som giver mange af de samme fordele som privatleasing, men uden nogle af ulemperne. Der er her tale om, at kunden får finansieret bilen via et attraktivt billån. Samtidig kobles en serviceaftale, der dækker autoriseret service de første 3 år, på finansieringen, og man får derfor en samlet månedlig ydelse, der dækker bil og service. Med en Suzuki Alto som eksempel kan man med kr. 20.500 i udbetaling og et kørselsbehov på 15.000 km/år lave en privatfinans aftale fra kr. 1.395 om måneden. Altså et par hundrede kroner billigere end ved privatleasing. Samtidig er renteudgifterne endda fradragsberettigede, hvilket ikke er tilfældet i en leasingaftale. Er det en ny Splash eller Swift, der skal stå i carporten, fås de med Suzuki Privatfinans fra hhv. kr. 1.795 og kr. 1.995 pr. måned. Og hvis det er den nye familiebil SX CombiBack med 120 hk og masser af udstyr, som passer bedst til behovet, kan der her laves en privatfinans aftale fra kr. 2.195 pr. måned.

Udover den månedlige ydelse skal kunden betale ejerafgift, brændstof, forsikring og dæk – som dog kan tilkøbes i serviceaftalen. Der kan laves aftaler om Privatfinans i hele Suzukis modelprogram, modsat privatleasing som typisk kun gælder udvalgte modeller, hvorfor Privatfinans giver større fleksibilitet og frihed for den interesserede bilkøber.

 

Suzuki Privatfinans – priseksempler

Privatfinans tilbydes i hele Suzuki modelprogrammet og er en kombination af en købekontrakt (billån) og en serviceaftale (dækker aut. service i 3 år og et aftalt antal kilometre). Det giver både sikkerhed imod uforudsete udgifter på bilbudgettet og en lav månedlig ydelse.

 

Model

Månedlig ydelse, fra kr.

Udbetaling, fra kr.

Suzuki Alto

1.395

20.500

Suzuki Splash

1.795

24.200

Suzuki Swift

1.995

30.200

Suzuki SX CombiBack

2.195

32.800

Eksemplerne er beregnet på den billigste modelvariant og baseret på et billån over 84 mdr., en serviceaftale over 3 år og 45.000 km og en udbetaling på 20%. ÅOP: 8,2 – 8,6%

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation