Suzuki iV-4 – ny spændende SUV

Suzuki iV-4

Årets internationale biludstilling i Frankfurt giver en forsmag på en ny spændende Suzuki SUV, der efter planen skal gå i produktion i løbet af 2015. Med navnet Suzuki  iV-4 udstiller Suzuki på 2013 udstillingen i Frankfurt en ny konceptmodel, der udtrykker Suzukis idé om at skabe en kompakt SUV model, der kan personliggøres af køberne.

Med modeller som LJ-serien, Suzuki Jimny og Suzuki Grand Vitara har Suzuki siden 1970 været en af pionererne indenfor udviklingen af SUV biltypen. Og med den nye Suzuki iV-4 løfter Suzuki nu sløret for designretningen på deres næste SUV model, der er planlagt til introduktion i 2015.

Med en længde på 4,2 meter hører modellen til i den større ende af B-segmentet, hvor den vil blive et friskt alternativ til modeller som Opel Mokka, Nissan Juke og Peugeot 2008. Suzuki  iV-4 modellens design udtrykker den robusthed, de oprindelige SUV’er havde, og det er tydeligt, at Suzukis designere har arbejdet på at inddrage Suzukis DNA i udviklingen. Når man ser den nye model, er der derfor ingen tvivl om, at her kommer en ny kompakt SUV fra Suzuki.

Det er planen, at produktionsmodellen skal kunne individualiseres ved hjælp af et stort udvalg af forskellige designdetaljer ud- som indvendigt, ligesom et avanceret firehjulstræk system også vil være en mulighed.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation