Suzuki Swift – nu med sportsvogn!

Suzuki Swift sportsvogn

For nylig rundede Suzuki Swift et globalt salg på 3 millioner biler, og siden 2005 er den verden over blevet kendt som den køreglade bil i supermini-klassen. Her i landet er Suzuki Swift solgt i mere end 25.000 eksemplarer og blander sig måned for måned i toppen over de mest solgte biler i sin klasse.

Bilens lave vægt, brede sporvidde, direkte styring, velafstemte undervogn og præcise gearskifte gør, at køreturen bliver en lille oplevelse i sig selv, hver gang. Og det til en pris der starter fra under kr. 120.000. Læg dertil det stilrene og sporty Swift design og man har en unik kombination på markedet. Dette sætter Suzuki ekstra fokus på i marts måned, hvor en stor national kampagne på en opsigtsvækkende måde viser, at en Swift giver køreglæde for alle pengene. Med en sportsvogn monteret i folie på siden af en Suzuki Swift, skabes et helt specielt blikfang, som signalerer, at her får man maksimal køreglæde til en attraktiv pris. Og så gør det jo ikke noget, hvis man samtidig får et lille smil på læben, når man ser bilen.

Suzuki Swift Cruise model til kampagnepriser

Suzuki Swift er udstyret med en 94 hk stærk 4 cyl. Benzinmotor, der går hele 20 km på literen (EU norm), og med stop/start teknologi er benzinforbruget ved blandet kørsel 20,4 km/l. I begge tilfælde udløser det en ejerafgift i laveste klasse, nemlig kr. 290 halvårligt. Og de nye “Cruise” kampagnemodeller byder på et væld af udstyrsdetaljer som aircondition, fartpilot, lakeret tagspoiler samt 7 airbags, sædevarme, el-ruder for, ratbetjent cd-radio og fjernbetjent centrallås. Og det til en pris fra kr. 137.990. Som 5-dørs kommer Cruise modellen også i en særlig S version, der endvidere har alu-fælge, tågelygter foran, el-ruder bag samt automatisk stop/start system til kr. 152.990.

Suzuki Swift køreglæden opleves bedst ved, at man selv sætter sig ind bag læderrattet og prøver bilen på en god testtur. Og her kan 3 heldige sjæle vinde et gavekort til benzin med en værdi på kr. 15.000, da Suzuki gennemfører en konkurrence blandt alle, der testkører en Swift i marts måned.

Forårskuller hos Suzuki

Søndag, den 10. marts er Suzuki-forhandlerne klar med et Forårskuller arrangement, hvor der udover Suzuki Swift køreglæden er fokus på flere gode tilbud i hele modelprogrammet. Her kan man fx opleve, hvor meget bil man egentlig får for pengene i mini-mpv’en Suzuki Splash, som nu fås til priser fra under 100.000. Og i familiebilen Suzuki SX CombiBack, der med airconditon, fjernbetjent centrallås og ratbetjent cd-radio har en startpris på kr. 149.990. Og er man på jagt efter en bil i mikro-klassen, får man lige nu mindst kr. 20.000 for sin gamle bil ved køb af en ny Suzuki Alto i GLX udgave.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation