Verdenspremiere på ny Peugeot 308

Ny Peugeot 308

Den nye Peugeot 308 har sin plads i det strategisk vigtige C-segment, som udgør mere end en tredjedel af det europæiske marked, og heraf udgør hatchback-versionerne 43 %.

For at opfylde mærkets ambitioner i den konkurrencefyldte mellemklasse, har Peugeots design- og ingeniørteam udviklet en modig, intuitiv og moderne hatchback i et rent og elegant design. Det raffinerede interiør skiller sig ud med det særlige “PEUGEOT i-Cockpit”, som er inspireret af konceptbilen Peugeot SR1. Det består af et mindre rat, som skal forstærke oplevelsen af dynamisk kørsel, et hævet instrumentpanel, der giver optimal aflæsning af informationerne og en midterkonsol med en 9.7″ touch skærm.

Takket være den fleksible EMP2 platform har den nye Peugeot 308 en markant reduceret vægt (minus 140 kg), hvilket gør den til den letteste model i mellemklassen, mens en længde på 4,25 m placerer den blandt de korteste hatchbacks.

Årtiers know-how, når det gælder opsætning af undervogn, danner det solide grundlag for Peugeot 308, som er udstyret med en ny lettere undervogn og seneste generation af ESC. Disse egenskaber kombineret med fordelene ved den nye EMP2 platform (reduceret vægt, reduceret udhæng, lavere tyngdepunkt, den elektriske servostyring) lover køreegenskaber i topklasse, som understøttes af adskillige teknologiske hjælpesystemer som Blind Spot Monitoring, Dynamic Cruise Control, Emergency Alert System og Emergency Collision Braking System. Fuld LED forlygter er standard på alle udstyrsniveauer.

Peugeot 308 introduceres med fem effektive benzin- og HDi motorer, der sammen med en optimeret aerodynamik sikrer lavt brændstofforbrug og en CO2-udledning fra 93 g/km. Til foråret 2014 introduceres nye teknologier, heriblandt en ny 3-cylindret turbo benzinmotor (1.2 liter e-THP) og ikke mindst de kommende BlueHDi versioner, som gør sig bemærket med en CO2-udledning på kun 82 g/km.

Den nye Peugeot 308 har et højt kvalitetsniveau, som er resultatet af en ambitiøs udviklingsproces, der har til formål at placere 308 blandt de allerbedste og afspejler Peugeots premium-strategi.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation