Vind en eksklusiv rejse til Korea med Kia

Kia Ceed SW

Kia udvikler og fremstiller biler i hele verden, men omdrejningspunktet for mærket, der sammen med Hyundai er den femte største bilkoncern i verden, er stadig Korea. Under navnet ”KIA Family Like Care Challenge” udlodder KIA Import Danmark nu en rejse for to til netop Korea – nærmere bestemt hovedstaden Seoul. I den moderne, pulserende metropol med mere end ti millioner indbyggere, har KIA Motors Corporation sit hovedkvarter.

Den heldige vinder af ”KIA Family Like Care Challenge” kan sammen med en rejsekammerat opleve både hovedstaden samt KIAs overvældende hovedkvarter etc. Det bliver en interessant rejse for KIA entusiaster såvel som bilinteresserede eller den rejselystne. Man deltager i konkurrencen via KIAs hjemmeside http://www.kia.com/dk/kia-service/kia-family-care/carechallenge/ fra nu og indtil den 30. juni 2013.

”Som navnet ”KIA Family Like Care Challenge” antyder, ønsker vi med denne konkurrence at påpege, at KIA tager sig af sine kunder som var de familie” siger eftermarkedschef hos KIA Import Danmark Henrik Lindegaard Pries. Og han fortsætter “Det er et centralt ønske fra KIA, hvilket vi også fremhæver med vores 7-års garanti, som garanterer kunderne ubekymret kørsel med lave vedligeholdelsesomkostninger, og med en KIA serviceaftale fuldstændig gennemsigtige vedligeholdelsesomkostninger”.

Alle over 18 år bosiddende i Danmark kan deltage i konkurrencen; “KIA Family Like Care Challenge”. Først er man nødt til at gennemføre online spillets step 1 og 2 (“race” og “Workshop”). Derefter skal hver deltager uploade et foto af sig selv hos én af KIAs autoriserede forhandler eller et autoriseret KIA værksted. Vinderne vil blive udvalgt i begyndelsen af juli. Og til september venter der vinderen en underholdende og informativ fem-dages tur til Seoul.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation