Ny attraktiv Volkswagen Beetle Cabriolet

Volkswagen har udstyret den nye Beetle Cabriolet med den traditionelle stofkaleche. Når man kører åbent, er kalechen næsten helt flad og sørger for godt udsyn bagtil. Kalechen er fuldautomatisk og åbne- eller lukke-manøvren foregår på ca. 10 sekunder. Desuden kan øvelsen foretages under kørsel med op til 50 km/t, hvilket med kendt dansk vejrlig er en klar fordel på vores nordlige breddegrader. Beetle Cabriolet er som standard udstyret med et soft-top-cover, der hvis ønsket skjuler kalechen næsten helt, når den er åben. En kromliste langs Beetle Cabriolet markerer visuelt adskillelsen mellem stål og stof. I kabinen har Volkswagen bibeholdt en række af de nostalgiske elementer fra den lukkede Beetle, som fx de overdimensionerede runde instrumenter, det klassiske handskerum, der åbner opad og det smallere rat, der alt sammen sender tankerne mod netop den model, der er urkimen til hele Volkswagen: Boblen.

Beetle Cabriolet er rummelig og benpladsen ved bagsædet er rigelig, også til voksne. Bagagerummet har en volumen på 225 liter og Volkswagen har sørget for, at split, bagsædet er nedfældeligt, hvilket muliggør transport af længere genstande, også med kalechen oppe. Disse elementer gør Beetle Cabriolet til en fuldt ud hverdags-duelig bil, hvor man også får glæden ved at køre åbent i tillæg.

Komforten er sat i højsædet uden, at sikkerheden er sat over styr i den nye Beetle Cabriolet. Volkswagen har udviklet nye styrtbøjler, der skjuler sig i bagsædet og skyder op på et splitsekundt bag nakkestøtterne, hvis bilen truer med at trille rundt. Dertil har man forstærket A-søjlen og udstyret Beetle Cabriolet med front- og hoved-thorax-airbags som del af standard-sikkerhedsudstyret.

Den nye Beetle Cabriolet vil i Danmark fra introduktionen blive tilbudt med Volkswagens brændstoføkonomiske og anmelderroste 1,2 TSI-motor med 105 hk.

Volkswagen Danmark introducerer Beetle Cabriolet til foråret 2013

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation