Volkswagen fejrer det nye år

Volkswagen Golf

En ny bil er en rigtig godt måde at skyde det nye år i gang på, og hos alle landets Volkswagen-forhandlere vil der til Store Byttedage d. 5.-6. januar være mulighed for at gøre en god handel på en ny Polo. Der er en udgave af den rummelige og stilige Polo til alle behov, fx den ekstremt nøjsomme BlueMotion med et normforbrug på stolte 30,3 km/l eller den lille, men stærke 1,2 TSI med 90 hk. Men nytårsfesten stopper ikke her, for med i en ny Polo får man også det integrerede navigationsanlæg RNS 315, som ikke blot giver avanceret vejvisning, men som også har indbygget Bluetooth, så du trådløst kan sætte din mobiltelefon op, både til samtaler og musikafspilning. Helt uden merpris.

For dem, der drømmer om en fræk sportscoupé, kommer drømmen tættere på i samme weekend, for nu har Volkswagen slanket modelprogrammet, sænket priserne og puttet mere udstyr i Scirocco. Scirocco fås som 1,4 TSI med 160 hk og som 2,0 TDI med 140 hk, og kan selvfølgelig vælges, med manuel gearkasse eller med DSG. De to pakker, DK-pakke og Sportspakke, er nu del af standardudstyret på Scirocco, og det betyder, at bl.a. automatisk klimaanlæg, 18’’ letmetalfælge altid er med, hvis man vælger Scirocco. Det er tågeforlygter, p-sensorer bag, ekstra tonede ruder og sæder med stof-/Alcantara-indtræk også. Det samme gælder xenon-lygter med kurvelys, der indtil nu har været at finde i ekstraudstyrslisten til 27.498 kr. Volkswagen Scirocco fås selvfølgelig på både hvide og gule plader.

Volkswagen Scirocco 1,4 TSI starter ved 376.394 kr. (gule plader 246.799 kr. inkl. moms) og Scirocco 2,0 TDI fås til 396.195 kr. (gule plader til 247.667 kr. inkl. moms).

Årets store nyhed i Volkswagen-regi er og bliver Volkswagen Golf. Så alle, der ikke allerede har været forbi en Volkswagen-forhandler for at prøve den nye Volkswagen Golf, har selvfølgelig rig mulighed for en prøvetur i Volkswagens all-rounder i weekenden d. 5. – 6. januar, hvor alle landets forhandlere holder åbent fra 11-16. Den nye Volkswagen Golf fås med både tre og fem døre, med et bredt motor-program og med innovativt sikkerhedsudstyr som multikollisionsbremse og PreCrash som standard. Men bedst af det hele er, at den nye Volkswagen Golf fås fra 209.990 kr.

Velkommen til Store Byttedage hos alle landets Volkswagen-forhandler den 5.-6. januar. Begge dage kl. 11-16.

 

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation