Volkswagen holder Store Byttedage

Volkswagen Beetle Cabriolet 2013

I weekenden den 6.-7. april lukker Volkswagen-forhandlerne for alvor foråret ind, og byder velkommen til Store Byttedage, hvor der er mulighed for at gøre en god handel på en Volkswagen Polo, Volkswagen Golf Plus eller Volkswagen Golf Variant, eller se den nye Volkswagen Beetle Cabriolet og Volkswagen Polo BlueGT.

Volkswagen-forhandlerne byder foråret velkommen med en håndfuld gode tilbud: gør en god handel på en Volkswagen Polo, en Volkswagen Golf Plus eller en Volkswagen Golf Variant, og få det indbyggede navigationsanlæg RNS 315 og Bluetooth med i prisen. Der er en Volkswagen til alle behov, fx den nøjsomme Polo BlueMotion med et gennemsnitsforbrug på 30,3 km/l, den rummelige Volkswagen Golf Variant eller måske den perfekte all-rounder, Volkswagen Golf Plus, der på kombinerer hatchbackens dynamik med MPV´ens komfort og overblik. Alle tre modeller har det integrerede navigationsanlæg RNS 315 med indbygget Bluetooth, så du trådløst kan sætte din mobiltelefon op til samtaler og musikafspilning og som samtidig får dig navigeret sikkert til din destination, om den nu er i Danmark eller et sted i Europa.

Blandt de gode tilbud finder du også den rummelige Touran, der står til nye og lavere priser, samtidig med at man har sat ekstra meget på standardudstyrslisten. DK-pakken, der hidtil har kostet 9.998 kr., er fremover standardudstyr på alle Touran-modeller med undtagelse af Startline-versionen. Det betyder, at fx Volkswagen Touran Comfortline nu er standardudstyret med 2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg, parkeringssensorer bag, læderbeklædt rat, gearknop og håndbremsegreb. Selvom Volkswagen har skruet op for standardudstyret i Touran, er priserne blevet endnu skarpere. Det er værd at fremhæve eksempelvis en Touran 1,6 TDI Comfortline, der før stod til en pris på 373.296 kr. nu tilbydes til 349.990 kr. Vælger du samme model med DSG-dobbeltkoblingsgearkasse kostede den før 409.296 kr. Nu er prisen 379.990 kr.

Samme weekend er der Danmarkspremiere på Volkswagen Beetle Cabriolet, der er det oplagte friske pust og den ultimative ny-klassiker at køre sommeren i møde i. Den nye Volkswagen Beetle Cabriolet kombinerer klassiske design-detaljer med Volkswagens design-DNA anno 2013. Udstyret med den effektive 1,2 hk TSI-motor går den nyeste teknik hånd i hånd med den emotionelle arv fra ur-Boblen. Beetle Cabriolet smider toppen på under 10 sekunder, så går du ikke glip af en eneste solstråle og skulle den danske sommer vise sig lunefuld, kører stofkalechen lige så hurtigt på igen. Volkswagen Beetle Cabriolet fås fra 373.600 kr.

Volkswagen har endnu en danmarkspremiere klar, Volkswagen Polo BlueGT, der forener Volkswagen Polo GTIs dynamik med Volkswagen Polo BlueMotions sparsommelighed. Opskriften hedder automatisk cylinder-frakobling. Og resultatet er, at du kan køre 22,2 km/l og stadig have al den køreglæde bag rattet, som du får i Volkswagen Polo GTI: 0-100 km/t på 7,9 sek., topfart på 210 km/t, læderrat, sportssæder og 17″ alufælge er blot et lille udpluk af standardudstyret. Prisen starter ved 250.000 kr.

På trods af, at vinteren i år har holdt et fast greb i Danmark, er det nu bilejere skal være fremsynet og bestille tid til dækskifte. Er det ikke bilen, der skal udskiftes, er det måske på tide at få sendt vinterdækkene på sommerferie. Det klarer Volkswagen-forhandlerne, der skifter dæk for 299 kr. i weekenden d. 6.-7. april.

Velkommen til Store Byttedage hos Volkswagen-forhandlerne den 6.-7. april fra kl. 11-16.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation