Volkswagen up kåret som Årets Bedste

Volkswagen e-up

Berlingske Medier har gennem den seneste måned kåret deres – og læsernes – valg af Årets Bedste Biler i en håndfuld kategorier. I mikro-segmentet, der her til lands udgør hele 33 % af det samlede personbilssalg, strøg up! ind som vinder. Berlingskes motorredaktør Gert C. Nielsen udtaler for valget af up!: ”Volkswagen up! er en lille, men meget velkørende bil, den er praktisk og så kan den fås til en rimelig pris.”

Meget tyder på, at det ikke blot er Berlingskes motorredaktion, der kan se up!s kvaliteter, alene i år har Volkswagen-forhandlerne udleveret hele 11.760 stk. Volkswagen up!, og up! kan med det flotte salgstal i ryggen fortsat kalde sig salgs-statistikkens konge, med et solidt forspring til listens nr. to. Volkswagen up! lå også sidste år nr. 1 på den danske salgsliste med hele 10.637 solgte eksemplarer på blot 10 måneder – da bilen først blev introduceret på det danske marked i marts måned 2012. Dermed er Volkswagen up! blevet en sand folke-vogn, som danskerne i høj grad har taget til sig.

Livsstilsekspert og motorredaktør på Euroman Christian Grau er da heller ikke i tvivl om grunden til danskernes forkærlighed for Volkswagen up!: ”Volkswagen up! er den første billige bil, der ikke får dig til at føle dig nærig. Den har alt det du har brug for: bluetooth, navigation, lækkert interiør. Den er tilvalgt minimalisme og ikke bare et spørgsmål om at vælge markedets billigste bil. Det gør up! cool og lækker.” Det er da heller ikke første gang, at up! bliver hædret for sine talenter, sidste år løb Volkswagens lille storsællert med titlen som ”Årets Bil 2013”, der uddeles af Motorjournalisternes Klub Danmark. Volkswagen up! udgør i dag ca. 7% af det samlede danske personbilssalg.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation