Volvo leverer biler til klimafonference

Volvo er en af sponsorerne af limousiner og andre biler til den forestående COP15 klimakonference, og de tres S80 og V70, Volvo stiller til rådighed for de gæstende statsoverhoveder og andre prominente deltagere, er ankommet til Danmark, hvor man er ved at lægge sidste hånd på værket, så såvel biler som chauffører er i topform, når det kæmpestore arrangement skydes i gang den 7. december.

Af de tres Volvo’er er de fyrre Flexifuel modeller, der kører på bioethanol, og resten er dieseldrevne DRIVe modeller med CO2 udledning på blot 129 g/km. Bilerne leveres af Volvo Car Corporation i Sverige, og for Flexifuel modellernes vedkommende er der tale om genbrug, idet de tidligere har været anvendt under det svenske EU-formandsskab. Under klimakonferencen er det bl.a. personale fra det danske militær og hjemmeværn, der fungerer som chauffører, og som dermed får lejlighed til at prøve Volvo’s Flexifuel modeller, der normalt ikke markedsføres i Danmark.

De resterende tyve S80 DRIVe er nye biler, der kommer lige fra fabrikken og bliver i Danmark, idet de er solgt til de danske Volvo-forhandlere, som overtager dem, når klimakonferencen er slut.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation