Volvo On Call app med nyt design og flere funktioner

Volvo S60 Polestar Concept

Volvo On Call systemet med den tilhørende app er hurtigt blevet et system, kunderne har fået smag for og ønsker at tilkøbe til deres nye Volvo. Undersøgelser viser, at brugerne interagerer via appen med bilen på ugebasis, og det nye design og de nye funktioner gør den endnu mere attraktiv. Volvo On Call kan fås i 16 lande og flere kommer til i løbet af 2013.

Den nye app kan bl.a. tjekke, om bilen er sikret (hvis ikke, kan man låse dørene på afstand). Appen kan vise på et kort, hvor bilen befinder sig (nyttigt, hvis man har parkeret i en by, man ikke kender), vise hvor meget brændstof, der er tilbage på tanken samt det gennemsnitlige brændstofforbrug, aflæse triptælleren og holde øje med den basale vedligeholdelse såsom defekte pærer, mængden af sprinklervæske, bremsevæske, oliestand og kølervæske.

Med “Dyt og blink” kan man aktivere hornet eller blinke med lyset og dermed se, hvor bilen befinder sig i tætpakkede områder.

Nye funktioner
- “Udvidet kørebog” til forretningsfolk. Detaljerede data om de enkelte ture de seneste 40 dage kan downloades og lagres. Det er også muligt at udtrække data på et Excel ark, ligesom man kan se den rute, bilen har kørt, på et kort (incl. Google Street View) og få information om hastighed/brændstofforbrug/batteristatus med særlige tidsintervaller.
- “Send destination” til bilen. Brug appens kortfunktion til at vælge en adresse (inden for ca. 50 kilometer) og send denne til bilen. Så dukker stedet op i bilens RTI system.
- “Udendørs temperatur”. Ved hjælp af internetbaserede vejrdata viser funktionen, hvordan vejrforholdene er, der, hvor bilen holder parkeret.
- “Fjernbetjening af kabinevarmer”. Gør det muligt at indstille timeren eller starte bilens kabinevarmer inden turen. Kan bruges til biler med diesel/benzin bilvarmer.
- “Bil i bevægelse”. Viser, om bilen er i bevægelse.

Nye, unikke funktioner til Volvo V60 Plug-in Diesel Hybrid:
- Forvarmning/-afkøling af kabinen. Gør det muligt at tidsindstille eller fjernbetjene kabinevarmer eller aircondition, så temperaturen er passende, når bilens tages i brug.
- Hybridbatteri tjek. Viser, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet.
- Reminder om, at bilen skal oplades. En alarm kan indstilles, så føreren bliver mindet om, at han/hun skal sætte bilen til opladning.
- Advarsel, hvis opladningen afbrydes. Viser, hvis elforsyningen bliver afbrudt.

Crowdsourcing på Facebook
Den opdaterede app har i forvejen et par unikke funktioner, men Volvo forsøger altid at være på forkant med kundernes behov, der nogle gange ændrer sig fra den ene dag til den anden i takt med, at nye opfindelser og teknologier ændrer måden, vi lever på. Derfor har teamet, der udvikler Volvo On Call, spurgt personer verden over, hvordan nye funktioner i appen kan gøre livet lettere for dem. Denne crowdsourcing findes på Volvo On Call Idea Hub på Facebook (https://www.facebook.com/Volvo/app_309209262513090), hvor brugerne også kan stemme på deres yndlingsidé.

De mest populære ideer til den næste generation af Volvo On Call appen bliver præsenteret den 5. marts 2013.

Volvo On Call appen er nu tilgængelig i App Store, Google Play og Microsoft Market. Volvo har selvfølgelig taget de skridt, der er nødvendige for at beskytte brugerne og systemets sikkerhed.

Lukket for kommentarer

Indlæg navigation